kaikki kategoriat

Tuotteet

Etusivu>Tuotteet>Kemikaalipumppu

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620613504937683.jpg
ICP-sarjan kemiallinen pumppu

ICP-sarjan kemiallinen pumppu


● ICP-sarjan kemiallinen pumppu
● Lopeta imupumppu
● ISO2858
● Ruostumaton teräspumppu

Email: [sähköposti suojattu]

Tärkeimmät tekniset tiedot

● Kapasiteetti: 2-480 m3 / h
● Pää: 3-150m
● Lämpötila: -80 ° C ~ 300 ° C
● Paine: 2.5 MPa
● Materiaali: Valuteräs, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titaani, titaaniseos, Hastelloy-seos

Sovellukset

● Tiettyä määrää kiinteitä hiukkasia käytetään pääasiassa kemianteollisuudessa, petrokemian teollisuudessa, öljynjalostuksessa, metallurgiassa, kevyessä teollisuudessa, lääketieteessä ja muilla teollisuuden aloilla.

Kilpailuetu

Paranna mekaanisten tiivisteiden ja laakereiden käyttöikää, joiden vikaantumisaste on suurin kemikaalipumppujen käytössä.
● Käytä akselin jäykkyyttä paksummalla akselilla
● Laakeri on suurennettu ja hyväksyy kaksirivisen radiaalisen työntökuulalaakerin, rullan aksiaalivälys on pieni, laakerin käyttöikä on yli 25,000 XNUMX tuntia ja mekaanisen tiivisteen käyttöikä on pidentynyt.
● Juoksupyörä ja pumpun akseli on liitetty kierteillä, luotettavasti tiivistetyllä, kätevällä purkamis- ja kokoonpanoteholla ja paremmalla kavitaatiovastuksella kuin IH-pumput.
● Laakerikotelossa on tilava ontelo, mekaanisella tiivisteellä on hyvät työskentelyolosuhteet ja pitkä käyttöikä.
● Vesijäähdytteisiä tai ilmajäähdytteisiä laakerikoteloita tai vesijäähdytteisiä akselitiivistekoteloita on saatavana, ja pumpun runko on tuettu keskellä.
● Mekaaniset patruunatiivisteet voidaan toimittaa amerikkalaisen API610-standardin kahdeksannen version 2.7.3.1 artiklan mukaisesti.
● Saatavana on erityyppisiä akselitiivisteitä: yksi pää, kaksi päätä, tandem, sisäinen ja ulkoinen mekaaninen tiiviste; apupyörä, pakkaustiiviste ja mekaanisen tiivisteen apujärjestelmä voidaan toimittaa amerikkalaisen AP1610-standardin mukaisesti.
● Voidaan varustaa paineanturilla tai moottorin suojakytkimellä moottorin ylikuormitusvaurioiden ja mekaanisen tiivisteen nestevaurioiden estämiseksi.
● Se voidaan varustaa moottorin nopeuden säätölaitteella virtauksen säätämiseksi milloin tahansa, ja se voidaan kytkeä ja ohjata automaattisesti mittarilla. Se voidaan myös lukita virtausmittariin tarvittavan virtausnopeuden automaattisen ohjaamiseksi.

TUTKIMUS