kaikki kategoriat

Tuotteet

Etusivu>Tuotteet>Kemikaalipumppu

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620612219971974.jpg
DCZ-sarjan kemiallinen pumppu

DCZ-sarjan kemiallinen pumppu


● DCZ-sarjan kemiallinen pumppu
● Yläpuolinen pumppu
● ISO2858
● DIN24256

Email: [sähköposti suojattu]

Tärkeimmät tekniset tiedot

● Koko: DN32-300mm
● Kapasiteetti: 0-2000 m3 / h
● Pää: 0-160m
● Lämpötila: -80 ° C ~ 300 ° C
● Paine: 2.5 MPa
● Materiaali: Valuteräs, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titaani, titaaniseos, Hastelloy-seos

Sovellukset

● DCZ-pumppu soveltuu matalan lämpötilan tai korkean lämpötilan nesteen kuljettamiseen; neutraali tai syövyttävä neste; puhdas tai neste, joka sisältää kiinteitä hiukkasia. Erityisesti kemian- ja petrokemian teollisuudessa, öljynjalostamoissa, paperitehtaissa, sellutehtaissa, sokeriteollisuudessa ja muilla teollisuudenaloilla.

Kilpailuetu

Paranna mekaanisten tiivisteiden ja laakereiden käyttöikää, joiden vikaantumisaste on suurin kemikaalipumppujen käytössä.
● Käytä akselin jäykkyyttä paksummalla akselilla
● Laakeri on suurennettu ja hyväksyy kaksirivisen radiaalisen työntökuulalaakerin, rullan aksiaalivälys on pieni, laakerin käyttöikä on yli 25,000 XNUMX tuntia ja mekaanisen tiivisteen käyttöikä on pidentynyt.
● Juoksupyörä ja pumpun akseli on liitetty kierteillä, luotettavasti tiivistetyllä, kätevällä purkamis- ja kokoonpanoteholla ja paremmalla kavitaatiovastuksella kuin IH-pumput.
● Laakerikotelossa on tilava ontelo, mekaanisella tiivisteellä on hyvät työskentelyolosuhteet ja pitkä käyttöikä.
● Vesijäähdytteisiä tai ilmajäähdytteisiä laakerikoteloita tai vesijäähdytteisiä akselitiivistekoteloita on saatavana, ja pumpun runko on tuettu keskellä.
● Mekaaniset patruunatiivisteet voidaan toimittaa amerikkalaisen API610-standardin kahdeksannen version 2.7.3.1 artiklan mukaisesti.
● Saatavana on erityyppisiä akselitiivisteitä: yksi pää, kaksi päätä, tandem, sisäinen ja ulkoinen mekaaninen tiiviste; apupyörä, pakkaustiiviste ja mekaanisen tiivisteen apujärjestelmä voidaan toimittaa amerikkalaisen AP1610-standardin mukaisesti.
● Voidaan varustaa paineanturilla tai moottorin suojakytkimellä moottorin ylikuormitusvaurioiden ja mekaanisen tiivisteen nestevaurioiden estämiseksi.
● Se voidaan varustaa moottorin nopeuden säätölaitteella virtauksen säätämiseksi milloin tahansa, ja se voidaan kytkeä ja ohjata automaattisesti mittarilla. Se voidaan myös lukita virtausmittariin tarvittavan virtausnopeuden automaattisen ohjaamiseksi.

TUTKIMUS