kaikki kategoriat

Tuotteet

Etusivu>Tuotteet>Kemikaalipumppu

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620615398739491.jpg
ZA petrokemian prosessipumppu

ZA petrokemian prosessipumppu


● Petrokemian prosessipumppu
● API 610 OH1 -pumppu
● Yläpumppu

Email: [sähköposti suojattu]

Tärkeimmät tekniset tiedot

● Virtausalue: 2 ~ 2600m3 / h
● Pään kantama: 15 ~ 250 m
● Soveltuva lämpötila: -80 ~ 250 ° C
● Suunnittelupaine: 2.5 MPa

Sovellukset

● Tätä pumppusarjaa käytetään pääasiassa öljynjalostamoissa, petrokemian teollisuudessa, kryogeenitekniikassa, kivihiilikemikaaleissa, kemiallisissa kuiduissa ja teollisuudessa, voimalaitoksissa, suurissa ja keskisuurissa lämmitys- ja ilmastointilaitteissa, ympäristönsuojelutekniikassa, offshore-teollisuudessa ja suolanpoistolaitoksissa. muilla teollisuudenaloilla ja aloilla.

Kilpailuetu

● Laakerin ripustusteline on suunniteltu kokonaisuutena, joka voidellaan öljykylvyllä. Öljytaso säädetään vakiokupilla automaattisesti.
● Työolojen mukaan laakerin jousikiinnike voidaan jäähdyttää ilmalla (jäähdytysripoilla) ja vesijäähdytteisellä (vesijäähdytteisellä holkilla). Laakeri on suljettu labyrintin pölylevyllä.
● Moottori hyväksyy laajennetun osan kalvokytkimen. Se on erittäin kätevä ja nopea huoltaa purkamatta putkistoja ja moottoria.
● Tällä pumppusarjalla on korkea yleistymisaste. Koko valikoimalla on viisikymmentäkolme eritelmää, kun taas tarvitaan vain seitsemän tyyppistä laakerirungon osaa.
● Pumpun runko, jonka poistoaukon halkaisija on vähintään 80 mm, on suunniteltu kaksoisvirtaustyyppiseksi tasapainottamaan säteittäinen voima, mikä varmistaa laakerin käyttöiän ja akselin taipuman akselitiivisteessä.

TUTKIMUS