kaikki kategoriat

Tuotteet

Etusivu>Tuotteet>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761598338780.jpg
ZE-sarjan petrokemian prosessipumppu

ZE-sarjan petrokemian prosessipumppu


● Petrokemian prosessipumppu

● Yläpuolinen pumppu

● OH2

● API 610 OH2 -pumppu

Email: [sähköposti suojattu]

Tärkeimmät tekniset tiedot

● Koko: 1-16 tuumaa
● Kapasiteetti: 0-2600 m3 / h
● Pää: 0-250m
● Lämpötila: -80-450 ° C
● Paine: 5.0 MPa
● Materiaali: Valuteräs, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titaani, titaaniseos, Hastelloy-seos

Sovellukset

● Tätä pumppusarjaa käytetään pääasiassa öljynjalostamoissa, petrokemian teollisuudessa, kryogeenitekniikassa, kivihiilikemikaaleissa, kemiallisissa kuiduissa ja teollisuudessa, voimalaitoksissa, suurissa ja keskisuurissa lämmitys- ja ilmastointilaitteissa, ympäristönsuojelutekniikassa, offshore-teollisuudessa ja suolanpoistolaitoksissa. muilla teollisuudenaloilla ja aloilla.

Kilpailuetu

● Laakerin ripustusteline on suunniteltu kokonaisuutena, joka voidellaan öljykylvyllä. Öljytaso säädetään vakiokupilla automaattisesti.

● Työolojen mukaan laakerin jousikiinnike voidaan jäähdyttää ilmalla (jäähdytysripoilla) ja vesijäähdytteisellä (vesijäähdytteisellä holkilla). Laakeri on suljettu labyrintin pölylevyllä.

● Moottori hyväksyy laajennetun osan kalvokytkimen. Se on erittäin kätevä ja nopea huoltaa purkamatta putkistoja ja moottoria.

● Tällä pumppusarjalla on korkea yleistymisaste. Koko valikoimalla on viisikymmentäkolme eritelmää, kun taas tarvitaan vain seitsemän tyyppistä laakerirungon osaa.

● Pumpun runko, jonka poistoaukon halkaisija on vähintään 80 mm, on suunniteltu kaksoisvirtaustyyppiseksi tasapainottamaan säteittäinen voima, mikä varmistaa laakerin käyttöiän ja akselin taipuman akselitiivisteessä.

TUTKIMUS