kaikki kategoriat

Tuotteet

Etusivu>Tuotteet>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619764048714495.jpg
VMC-sarjan pystysuora pussipumppu

VMC-sarjan pystysuora pussipumppu


● Pystysuora pussipumppu

● Pystysuora pumppu  

● VS6

● API 610 VS6 -pumppu

Email: [sähköposti suojattu]

Tärkeimmät tekniset tiedot

● Pää: 0-800m
● Kapasiteetti: 0-800m3 / h
● Pumpun tyyppi: pystysuora
● Paine: 10 MPa
● Lämpötila: -180-150 ° C
● Materiaali: Valuteräs, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titaani, titaaniseos, Hastelloy-seos

Sovellukset

● Tätä pumppusarjaa käytetään laajalti petrokemian, kivihiilikemian, kryogeenisen tekniikan, lauhteenpoiston, nesteytetyn kaasun tekniikan, öljynjalostuksen, voimalaitosten, putkilinjan paineensäätöjen, meriveden suolanpoiston ja muiden teollisuudenalojen ja alojen aloilla.

● Se soveltuu erityisesti matalalämpötilaisen, helposti kaasuttavan väliaineen jne., Kuten maakaasun, eteenin, nestemäisen ammoniakin, kondensaatin, kevyiden hiilivetyjen ja öljytuotteiden jne., Kuljettamiseen.

Kilpailuetu

● Vierintälaakerirakenne levitetään ohuella öljyvoitelulla. Se on suunniteltu erityisellä voiteluöljyn kierrätysjärjestelmällä ja laakereilla on hyvä voitelevaikutus. Sillä välin on vesijäähdytys ja ilmanjäähdytysrakenne, jotka soveltuvat erilaisiin työolosuhteisiin ja parantavat laakerin käyttöikää.

● Tasapainokammio voidaan liittää tuloaukkoon. Jos väliaine on helppo höyrystää, se voidaan liittää myös toissijaiseen juoksupyörään tiivistyskammion paineen lisäämiseksi, kaasutusmahdollisuuden vähentämiseksi sekä turvallisuuden ja luotettavuuden lisäämiseksi.

● Ensimmäisen vaiheen juoksupyörä käyttää imupyörää, jolla on hyvä imuteho ja joka voi lyhentää pumpun sisäänsyöttösyvyyttä.

● Liukulaakerin monipisteisen tuen rakennetta käytetään ja laakereiden välinen etäisyys on suunniteltu vastaamaan API-standardien vaatimuksia. Laakereiden erittäin kulutusta kestävät materiaalit on otettu käyttöön pumpun vakaan toiminnan varmistamiseksi.

● Profiilihitsausrakenne hyväksytään imu- ja poisto-osassa ilman valuvikoja ja voimakasta painekantokykyä.

● Tynnyrilevyrakennetta käytetään tasapainottamaan aksiaalivoimaa ja säätämään aksiaalivälys automaattisesti käytön aikana. Tämä voi saavuttaa aksiaalisen voiman täydellisen tasapainon, jolloin laakeri käy ilman aksiaalista kuormitusta. Pumppujen käyttöikä voi olla pidempi ja niiden käyttö on turvallisempaa

TUTKIMUS