kaikki kategoriat

Tuotteet

Etusivu>Tuotteet>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619762537526980.jpg
VDT-sarjan pystysuora yksisäikeinen ohjauspumppu

VDT-sarjan pystysuora yksisäikeinen ohjauspumppu


● Pystysuora yksikuorinen vaihtopumppu

● Pystysuora pumppu  

● VS1

● API 610 VS1 -pumppu

Email: [sähköposti suojattu]

Tärkeimmät tekniset tiedot

● Virtausalue: 8 ~ 6000m3 / h
● Pään kantama: ~ 360m
● Soveltuva lämpötila: -40 ~ 170 ° C
● Materiaali: Valuteräs, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titaani, titaaniseos, Hastelloy-seos

Sovellukset

● Tätä pumppusarjaa käytetään laajalti kunnallistekniikassa, metallurgisessa teräksessä, kemiallisessa paperissa, vedessä, voimalaitoksissa ja viljelymaan vesiensuojeluprojekteissa.

Kilpailuetu

● Tuloaukossa on suodatin ja imukellorakenne, joka voi suodattaa tehokkaasti suuria kiintoaineita ja kuituja. Tämä auttaa nestettä pääsemään juoksupyörään tasaisesti ja tasaisesti ja vähentämään pyörrevirran muodostumista.

● Virtaava osa on päällystetty epoksipinnoitteella tehokkuuden ja iän parantamiseksi.

● Jokaisessa vesiputken osassa on ohjainlaakerirunko vetoakselin tukemiseksi. Eri väliaineille ja olosuhteille voidaan valita erilaisia ​​ohjainlaakereita. Ohjauslaakerit on yleensä valmistettu synteettisistä polymeerimateriaaleista (koostuvat pääasiassa PTFE: stä ja kulutusta kestävistä täyteaineista ja voiteluaineista) ja itsevoiteleva suorituskyky on hyvä. Pumppu voidaan käynnistää kuivahionta (ei tarvitse täyttää vettä) ja myös kumilaakereita (tai sylinterilaakereita) voidaan käyttää.

● Laakeri voidaan voidella kuivalla öljyllä tai ohuella öljyllä. Se on varustettu vesijäähdytystoiminnolla, jotta pumppu käy turvallisemmin ja kestää pidempään.

TUTKIMUS