kaikki kategoriat

Tuotteet

Etusivu>Tuotteet>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619763070241324.jpg
LY-sarjan pystysuora uppopumppu

LY-sarjan pystysuora uppopumppu


● Pystysuora upotettu pumppu

● Pystysuora pumppu  

● VS4

● API 610 VS4 -pumppu

Email: [sähköposti suojattu]

Tärkeimmät tekniset tiedot

● Virtausalue: 2 ~ 400m3 / h
● Pään kantama: ~ 150m
● Nesteen alapuolinen syvyys: jopa 15 m
● Soveltuva lämpötila: ~ 450 ° C
● Materiaali: Valuteräs, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titaani, titaaniseos, Hastelloy-seos

Sovellukset

● Tätä pumppusarjaa käytetään laajalti kemian, öljyn, jalostamon, teräksen, voimalaitosten jne

Kilpailuetu

● Akselitiiviste ei ole kosketuksessa väliaineen kanssa, eikä dynaamisessa tiivisteessä ole vuotopistettä. Tiiviste käyttää labyrinttitiivistettä tai pakkaustiivistettä estääkseen väliaineen vuotamisen ulospäin.

● Laakeri hyväksyy kaksirivisen kulmakontaktikuulalaakerin, joka on asennettu akselille laakeriholkin avulla roottorin aksiaaliasennon säätämisen helpottamiseksi. Se on voideltu ohuella öljyllä ja varustettu vesijäähdytyksellä sen varmistamiseksi, että öljykammion lämpötila on turvallisella alueella, mikä tekee pumpusta turvallisemman ja pidemmän.

● Höyryeristysjärjestelmä estää tehokkaasti roottorin lukkiutumisen väliaineen nopean jähmettymisen vuoksi sammutuksen jälkeen.

● Poistoputkessa on sivusuuntainen rakenne (VS4) ja se on varustettu erityisellä teleskooppikompensointirakenteella lämpölaajenemisen aiheuttaman stressin estämiseksi.

● Pumput käyttävät joustavan akselin suunnitteluteoriaa ja ottavat monipisteisen tukirakenteen. Tukipisteen alue täyttää API 610 -standardivaatimukset.

● Holkkeja on saatavana eri materiaalikokoonpanoina, jotka sopivat erilaisiin käyttöolosuhteisiin, kuten piikarbidi, täytetty tetrafluorieteeni, grafiittikyllästetyt materiaalit, pallografiittirauta ja niin edelleen.

● Pumput on varustettu kartiomaisella holkkiakselirakenteella korkean koaksiaalisuuden, tarkan paikannuksen ja luotettavan siirtomomentin saavuttamiseksi.

● Pumpun imu on varustettu suodattimella pumpattavan väliaineen suodattamiseksi tukosten estämiseksi.

TUTKIMUS