kaikki kategoriat

Tuotteet

Etusivu>Tuotteet>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761267909600.jpg
DSG-sarjan vaakasuora korkeapaineinen monivaiheinen pumppu

DSG-sarjan vaakasuora korkeapaineinen monivaiheinen pumppu


● Vaakasuora korkeapaineinen monivaiheinen pumppu

● Laakerityyppisen pumpun välillä

● BB5

● API 610 BB5 -pumppu

Email: [sähköposti suojattu]

Tärkeimmät tekniset tiedot

DSG
DSH
Virtausalue5 ~ 730m3 / h 45 ~ 1440
Pään alue~ 3200m3200 m (6000 r / min)
Sovellettava lämpötila-80 ~ 450 ° C-80 ~ 450 ° C
Suunnittelupaine~ 35MPa~ 35MPa
Sovellukset

● DSG-sarjan pumppuja käytetään pääasiassa kattiloiden syöttövedessä, jalostamoissa, lämpövoimalaitoksissa, kivihiiliteollisuudessa, kaupunkien vesihuolto-, vedenkäsittely-, petrokemian- ja muilla teollisuudenaloilla. Se soveltuu erityisesti nesteiden, syttyvien, räjähtävien, myrkyllisten, korkean lämpötilan ja korkean paineen, kuten nesteytetyn maaöljykaasun, kevyiden hiilivetyjen, kattiloiden syöttöveden jne. Kuljettamiseen.

● DSH-sarjan pumppuja käytetään pääasiassa öljyntuotannossa, kivihiiliteollisuudessa, meriveden suolanpoistossa, voimalaitoksissa ja niin edelleen. Sitä voidaan käyttää myös harmaa vesipumppu, vähärasvainen metanolipumppu, kemiallinen lannoite, vähärasvainen nestepumppu ja rikas nestepumppu kivihiiliteollisuudessa.


Kilpailuetu

● Pumpun rungon ja pumpun kannen paineosat valmistetaan takomalla, mikä tekee käytöstä turvallisempaa ja luotettavampaa.

● Sekä pumpun rungossa että juoksupyörässä on tiivisterengas. Välys ja kovuus ovat API 610 -standardin mukaisia. Varaosat on helppo vaihtaa ja niillä on pitkä käyttöikä.

● Siellä on ohjainnäppäimet ja paikannustapit. Kuljetettaessa korkean lämpötilan väliainetta pumppu laajenee ja ulottuu käyttämättömään päähän, mikä ei vaikuta pumpun ja käyttölaitteen väliseen yhteyteen. Toiminta on turvallisempaa ja luotettavampaa.

● Itsevoitelevia liukulaakereita ja pakkovoitelevia liukulaakerirakenteita voidaan käyttää akselin tehosta ja nopeudesta riippuen.

● Sisempi ydin käyttää integroitua poistorakennetta, joka pystyy toteuttamaan pumpun huollon ja tarkastuksen siirtämättä tulo- ja poistoputkia.

TUTKIMUS