kaikki kategoriat

Tuotteet

Etusivu>Tuotteet>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619677155284537.jpg
DMS-sarjan vaakasuora jaettu monivaiheinen pumppu

DMS-sarjan vaakasuora jaettu monivaiheinen pumppu


● Vaakasuora jaettu monivaiheinen pumppu
● Laakerityyppisen pumpun välillä
● BB3
● API 610 BB3 -pumppu

Email: [sähköposti suojattu]

Tärkeimmät tekniset tiedot

● Kapasiteetti: 2400 m3 / h
● Pää: 2000m
● Paine: 35 MPa
● Lämpötila: -40-200 ° C

Sovellukset

● Tätä pumppusarjaa käytetään pääasiassa öljyn hyödyntämisessä, petrokemian, kemian, kivihiilen kemikaaleissa, putkikuljetuksissa, meriveden suolanpoistossa, voimalaitoksissa jne. Sitä voidaan käyttää myös harmaavesipumpuissa ja vähärasvaisessa metanolipumpussa kivihiiliteollisuudessa, korkea -painehydraulinen energian talteenottoturbiini kemianteollisuudessa ja vähärasvainen nestepumppu ja runsas nestepumppu, jota käytetään lannoite- ja ammoniakkilaitoksessa ja niin edelleen.

● Pumppuja käytetään tyypillisissä käyttöolosuhteissa, kuten kattilan syöttövedellä voimalaitoksessa, puhdistuksessa ja fosforin poistossa terästehtaalla, öljykentän veden ruiskutuksessa ja muissa korkeapainesovelluksissa.

Kilpailuetu

● Ensimmäisen vaiheen juoksupyörä on rakennettu imulla, ja sillä on hyvä kavitaation suorituskyky. Juoksupyörä asetetaan taaksepäin, joten aksiaalinen voima tasapainotetaan automaattisesti ilman monimutkaisen rakenteen tasapainomekanismia. Tämä yksinkertaistaa pumpun rakennetta ja helpottaa väliaineen kuljettamista kiinteiden hiukkasten kanssa.

● Pumpun tulo- ja poistoaukot on järjestetty pumpun runkoon. Pumppu voidaan purkaa avaamalla pumpun kansi yksinkertaisesti jättämällä pumpun runko valmiiksi poistamatta tulo- ja poistoputkia. Huolto on yksinkertaista ja kätevää.

● Laakerit voivat käyttää itsevoitelevaa liukulaakerirakennetta ja pakkovoitelulaakerin rakennetta akselin tehosta ja nopeudesta riippuen.

● Kaikki kitkaparit ovat valmistettu kovasta ja kulutusta kestävästä materiaalista, joten niitä ei ole helppo purra. Pyörivät hihat ja rengas ovat karkaistuja pinnalla, eivätkä ainoastaan ​​takaa kovuutta ja kovuutta, vaan myös vaikeita puremista. Se soveltuu kiinteän ja nestemäisen kaksivaiheisen väliaineen kuljettamiseen ja hiukkasten eroosion vähentämiseen. Pumpun käyttöikä ja luotettavuus on taattu.

TUTKIMUS